Adidas hockeysticks voor kids

adidas sticks voor kidsHet Duitse Adidas is in de loop der jaren uitgegroeid tot een absoluut topmerk dat wereldwijd bekend is in de wereld van de sport. Adidas is heel prominent aanwezig als sponsor bij heel wat professionele sportlui en/of sportclubs. Enkele sportlui die al jaren gesponsord worden door Adidas zijn onder meer Robin van Persie, Naomi Van As en natuurlijk ook Lionel Messi. Sporters die alle kinderen wel kennen en waar de kinderen wellicht wel een poster van op hun kamer hebben hangen!

 

Adidas hockeysticks

 

Al sinds de lancering van Adidas’ hockey materiaal staat dit topmerk bekend om de mooie hockeysticks en de nieuwe dingen die ze erin verwerken. Een voorbeeld van zo’n vernieuwing is de ‘adiGrip’: een bijzondere verlijming in de steel van de hockeystick. Hierdoor voel je amper trilling wanneer je de bal wegslaat. Adidas past ook de zogenaamde ‘Dual Rod’ technologie toe in de hockeysticks. Deze speciale techniek zorgt voor een verhoogde stijfheid van de stick en een goede demping van trillingen. Een andere techniek die Adidas toepast is de ‘Touch Compound’. De verruwde haak van de hockeystick verbetert de controle op de bal. Deze techniek komt vooral van pas op natte velden. Kinderen kunnen dus een bal wegslaan zonder een trilling te voelen en ze kunnen nu ook op natte velden gewoon heel fijn hockeyen.

 

Welke hockeysticks heeft Adidas allemaal?

 

De Adidas hockeysticks zijn op te delen in een aantal categorieën. Adidas biedt zowel goedkopere sticks en budget sticks aan als sticks van een uitmuntende en iets duurdere kwaliteit. Tot de goedkoopste sticks behoort bijvoorbeeld da Adidas LX 24 Compo 6. Een beetje duurder, maar nog steeds goedkoop, is bijvoorbeeld de Adidas W 24 Compo 1 Dual Rod hockeystick. Tot de high-end sticks, de meest dure hockeysticks van Adidas, behoort onder meer de Adidas DF 24 Carbon Dual Rod. Voor die prijs ben je wel zeker van de allerbeste kwaliteit. Als je dus – als kind – de beste hockeyer wilt worden dan zijn dit zeker de hockeysticks die je wilt hebben!

 

 

Adidas Carbondraid

 

Is de keuze binnen dit aanbod aan hockeysticks van Adidas toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Adidas komt namelijk met een primeur: de Adidas Carbondraid. Dit is ’s werelds eerste stick die volledig uit carbonvezels wordt gevlochten. Het is dan ook de crème de la crème binnen het hockey assortiment van Adidas. Dit is dus echt de allernieuwste en allermooiste stick die je als kind hebben wil!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *