Dagjes uit met de kinderen

Je wil graag een dagje uit met de kinderen? Wat kan je dan doen? Kijk eens rond op diverse dagjes uit sites kan een eerste stap zijn. Je kan zelf ook een andere stap bedenken: wat vond ik vroeg zelf leuk om naar toe te gaan? Denk daar maar eens aan terug. Dan kom je tot de conclusie dat er genoeg leuke dingen zijn om te doen!

Naar de dierentuin

Kinderen zijn gek van de dierentuin. Lekker naar de aapjes gaan en lachen om de rare fratsen die ze uithalen. Of naar de leeuwen of de panda’s gaan.

Naar het strand gaan

Heerlijk uitwaaien op het strand. Zorg dat je kind zijn muts op doet en een stevige sjaal omdoet. Een koud is namelijk zo gepakt. Hier kan je lekker een potje voetballen of vliegeren. Hier houden kinderen van.

Ga een middagje naar het bos

Een andere optie is om naar het bos te gaan. Hier kunnen kinderen kastanjes verzamelen of dennenappels. Een leuke tip om in de herfstperiode. Zodra je hier met je man of vrouw naartoe gaat, weet je zeker dat de kinderen hier ook volop van genieten.

Sluit af bij een pannenkoekenhuis

Wanneer je hierna afsluit bij een pannenkoekenhuis, heb je een heerlijke dag gehad met het gezin. Je zult zien dat het kind hiervan ook gaat stralen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *