De voordelen van het kinderdagverblijf

Indien beide ouders moeten werken is kinderopvang vaak een noodzaak en als ouder zijnde wil je de beste opvang voor je kind. Als werkende ouder moet je geen zorgen hoeven te hebben over het welzijn van je kind. Onze goede kwaliteit van kinderopvang zal er voor zorgen dat het kind door observatie, spel, socialisatie, stimulatie en vooral genegenheid een goed tweede thuis heeft. Kinderopvang Oosterhout is hier een goed voorbeeld van.

 

Onderzoeken

 

Studies hebben bewezen dat jonge kinderen in een kinderopvang minder last hebben van infecties, dat zij hogere intellectuele capaciteiten ontwikkelen en dat zij sneller socialiseren met andere kinderen, wat ook belangrijk is in het leven. Hoe minder stress mama en papa hebben, hoe beter voor het kind.

 

kinderdagverblijf

 

Omgaan met anderen

 

Kinderen leren al snel bij ons op de opvang te socialiseren, vriendjes te maken, voor zichzelf op te komen maar ook hoe zij conflicten kunnen oplossen. In het begin zal er wel wat weerstand zijn, dat is normaal maar uiteindelijk is de geruststelling van het kind op een kinderdagverblijf alleen maar een voordeel voor alle betrokkenen. Tevens is het een voorbereiding voor de kleuterschool.

 

Ondersteunen in emotionele en fysieke groei

 

Hoe leuk is het voor jullie als ouder om te zien dat het kind of de kinderen samen ontbijten of lunchen. Dat de kinderen samen plezier maken of het nu dansen of zingen betreft, of de typische peuter dingen met muziek en spel. Je kind krijgt tal van opties aangereikt door speelgoed en activiteiten en als ouder zijnde wordt je volledig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Onze kinderopvang biedt tal van sociale vaardigheden aan, we hebben een breed scala van speelgoed dat thuis maar moeilijk geëvenaard kan worden. We hebben strenge wetgeving wat hygiëne, veiligheid en personeel betreft en door onze jarenlange ervaring verschillen wij van andere kinderdagverblijven. We koesteren onze kleintjes, zijn een voorbeeld, helpen met dagelijkse activiteiten zoals voeden, aankleden. Ook verzorgen we de kinderen als ze ziek zijn en we houden ook een logboek bij.

 

Uw kind in zorgzame handen

 

Wij houden rekening met dutjes doen, één op één aandacht en als je als ouder niet gerust bent kan je ons altijd bellen om geruststelling te creëren. Jullie als ouders zijn onze werkgevers en natuurlijk weten wij dat jullie kind het allerbelangrijkste is. Wij koesteren elke kind en kijken naar individuele mogelijkheden. We steunen families, werken samen en we willen een verschil maken in het leven van onze kinderen, ouders maar ook in gemeenschappen. Aarzel niet ons te contacteren als je nog vragen hebt want ook bij de kinderen van de toekomst is communiceren de sleutel.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *