Een origineel cadeau voor kinderen

Vakantie vieren? Bijzondere verjaardag? Of gewoon zomaar? Met een klein cadeautje kan je de kids al een heel groot plezier doen. Bovendien mag je gerust creatief zijn wanneer je de kinderen wil verrassen. Hoe origineler, hoe beter je zal scoren! Wij zetten voor jou enkele tips op een rij. Een origineel cadeau voor kinderen vinden wordt zo veel eenvoudiger.

 

Een gekke vermomming

 

Verkleedkledij! Erg eenvoudig maar steeds goed voor uren speelplezier. Heb jij de verkleedkledij van Wild&Soft al ontdekt? Deze zachte pluchedieren zet je zomaar op je hoofd, en voor je het weet zie je eruit als een echte tijger of een stoere beer! Zo zullen de jongsten vast iedereen doen schrikken. Bovendien houden deze zachte diertjes de kids ook graag gezelschap in hun kamer wanneer ze na al dat spelen even uitrusten.

ratatam

 

Of kiezen ze toch eerder voor een masker? Ook dat kan bij Wild&Soft! De gekke dierenkoppen staan erg mooi als muurdecoratie, maar je kan ze ook van de muur halen zodat de kids ze als masker kunnen gebruiken. Ideaal voor alle jonge dierenliefhebbers.

 

Kartonnen voertuigjes

 

Ook bij Mister Tody vind je de leukste ideetjes om verrassend uit de hoek te komen. Dit jonge Belgische merk ontwerpt allerlei kartonnen voertuigjes, die in een eenvoudig pakketje geleverd worden. Met een klein beetje knutselwerk kunnen de kids zo hun eigen vliegtuig of auto in elkaar zetten. Voor je het weet racen de jonge racepiloten het hele huis door!

 

Kleuren met OMY

 

OMY is een Frans label dat de kinderwereld dat beetje extra kleur geeft. Je kan alle voorwerpen van OMY inkleuren! Je OMY bordje, je OMY beker, je OMY kleurposter… Neem je stiftjes bij de hand en ga aan de slag! Bovendien zijn er ook de kleurbare onderleggers van OMY, die ervoor zullen zorgen dat de kids met veel plezier aan tafel blijven zitten tijdens een diner. Ideaal om mee te nemen als geschenk voor de jongsten!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *