Kinderdagverblijf Doornbos

Van Baby tot kleuter, al vanaf dat uw kind een aantal weken oud is, is deze van harte welkom bij een van de vele kinderdagverblijven. Ieder kinderdagverblijf heeft zijn eigen kwaliteitsnormen. Zo kan het zijn dat voor de ene ouder een ander kinderdagverblijf interessant is dan voor de andere ouder. Dit heeft vaak ook te maken met de ligging.

Doornbos

Doornbos-Linie is een wijk in Noord-Breda. De wijk ligt vlak bij het spoor van Station Breda. De wijk bestaat zoals de naam al zegt uit de wijken Doornbos en Linie. Het is een zeer multicultureel deel van Breda. In Doorn-Bos linie zijn er de winkelcentra rond de Baliƫndijk en het Edisonplein. Daarnaast is er onder andere een fysio, buurthuis, gezondheidscentrum en basisschool in deze wijk.

Kinderdagverblijf in Doornbos – Linie

Voor de mensen in deze wijk is het natuurlijk ook van belang dat de kinderen naar een betrouwbaar kinderdagverblijf kunnen. Voor ouders is een kinderdagverblijf vooral een praktische oplossing. Daarom is vaak het belangrijkste criterium de afstand. Hoe dicht ligt het kinderdagverblijf bij mijn huis en hoe goed is het bereikbaar?

Kinderopvang Doornbos

Kinderdagverblijf Pluk de dag ligt in Breda-Noord en is voor diverse wijken in Breda uitstekend bereikbaar. Bij Pluk de Dag gelden goede kwaliteitsnormen voor zowel het kinderdagverblijf als het personeel. Uw kind is bij dit Kinderdagverblijf in Doornbos in goede handen. Uw bent hier in een oogwenk en kunt met een gerust hart weer weg, zonder zich zorgen te maken over het welzijn van uw kind.

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *