Spoedtandarts voor uw kind

Spoedtandarts Den Haag:

Net als bij de huisartsenpost zijn bij spoedtandarts Den haag eo tandartsen uit de regio ingedeeld die om de beurt een dienst in deze praktijk vervullen.
Door de week is er 1 tandarts aanwezig en in het weekend, vanaf vrijdag, zijn er twee tandartsen in de praktijk. Zo hoeft u er niet lang op te wachten om geholpen te worden.
Klachten die direct op de lossen zijn, zal de spoedtandarts direct uitvoeren.
Gaat het om een wortelkanaal behandeling of een andere intensieve, tijdrovende behandeling? De tandarts zal dan veelal een nood behandeling uitvoering zodat u pijnvrij het weekend of de avond doorkomt en u voor verdere behandeling naar uw eigen tandarts verwijzen.
Als u klachten hebt buiten de reguliere openingstijden van uw tandarts belt u dan het nummer wat op de site aangegeven is staat. U krijgt dan een telefonist(e) aan de lijn die aan de hand van de omschrijving van uw klachten beslist of hij/zij u zelf advies kan geven of u doorverbindt met een tandarts.
Als u in de praktijk door een tandarts bent gezien, zal deze u vertellen wat de behandeling gaat kosten. Dit dient u ter plekke contant te betalen. Niet altijd is betaling per pin mogelijk, dus zorgt u voor voldoende contant geld.
Op onze site kunt u een overzicht vinden van de kosten van de behandeling. Vraagt u na afloop om een specificatie die u kunt indien bij uw tandartsverzekering.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *