Tips voor een mooi baby fotoalbum

Je eerste kindje blijft speciaal. Je zult later ook merken dat je de meeste foto’s hebt gemaakt van je eerste kindje. Vergeet echter ook geen baby fotoalbum te maken van je andere kinderen. Je zult later zien dat zowel zij als jij hier met veel plezier op terug kijken. Het eerste tandje, de eerste lach, eerste keer achterop de fiets, eerste keer in de auto, eerste keer met papa en mama naar de dierentuin. Dit zijn allemaal herinneringen die je het liefst nooit zou willen vergeten en daarom ook graag vast wilt leggen om de herinnering nooit te hoeven vergeten. Maar hoe maak je nu een mooi baby fotoalbum? Hieronder geven wij tips voor het maken van een mooi baby fotoalbum online.

Je kunt je fotoalbum online ontwerpen via verschillende aanbieders. Lees je van tevoren in en bekijk reviews van andere consumenten om te lezen welke aanbieder gebruiksvriendelijke software aanbiedt, een mooie afdrukkwaliteit van het fotoboek en een fijne service kan bieden voor het geval je vastloopt of vragen hebt. Een fotoboek ontwerpen op Fotoboeken.nl is erg gemakkelijk én voordelig!

Je zwangerschap

Wellicht zul je ‘vergeten’ om de zwangerschapsfoto’s in het baby fotoalbum te plaatsen. Echter begint alles met de zwangerschap en was jullie kleine spruit zonder zwangerschap niet op aarde gekomen. Maak dus ook ruimte voor foto’s van jouw zwangerschap. Van je buik, een gezinsfoto of ander soort foto is enorm leuk om later als herinnering terug te zien.

Foto’s van de eerste keren

De eerste keer in bad, eerste luier, eerste tandje en ga zo maar door. Zeker bij je eerste kindje wil je alles vastleggen en lossen de mijlpalen elkaar af. Maak ruimte in je boek voor deze eerste keren, want die blijven altijd bijzonder. Of het nu je eerste of derde kindje is, het blijft een bijzondere gebeurtenis.

Fotoselectie

Maak vooraf een selectie om jezelf werk te besparen. Selecteer foto’s en bewerk deze zonodig. Wil je foto’s in zwart wit of sepia voor de afwisseling? Dan kun je de foto’s nu alvast bewerken. Sla de selectie op in een aparte map en ga ermee aan de slag.

Achtergrond 

Zorg voor achtergronden in pastel- of neutrale kleuren zodat jouw foto’s extra goed zichtbaar zijn! Ook sierlijke letters of randen om je foto’s heen kunnen voor de afwisseling leuk zijn. Kies in ieder geval niet voor drukke achtergronden, want de kans is groot dat je foto’s dan wegvallen tegen de drukke of kleurrijke achtergrond. 

Formaat

Laat je foto’s lekker in groot formaat fotoalbum afdrukken, zo kun je er extra goed van genieten. Bestel desnoods nog een klein pocketboekje om mee te nemen in je handtas of cadeau te geven aan de opa’s en oma’s. Zij zullen hier zeker blij mee zijn en dit boekje trots aan iedereen laten zien.

Tekst

Heb je leuke ervaringen, anekdotes of citaten die je niet wilt vergeten? Vergeet deze dan vooral niet te vermelden! Ook belangrijke gebeurtenissen kun je in korte zinnen weergeven om te zorgen voor een blijvende herinnering bij het terugkijken in je baby fotoalbum.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *