Uw kind naar de kinderkapper

Voor sommige kinderen is het wat spannend en soms ook eng. Naar de kapper gaan. Een vreemd persoon die allemaal dicht bij hun hoofd zit. Ook wel logisch dat dit eng is in het begin. Het geluid van de tondeuse en het ritselen van de scherpe schaar. Als ouders is het ook lastig om hiermee om te gaan. Uw kind moet naar de kapper, maar hoe pak je dit aan.

De kinderkapper

In sommige plaatsen heb je speciale kinderkappers. Dit zijn kappers die een speciale training hebben gehad in het omgaan met kinderen. Zij stellen de kinderen op hun gemak en waardoor ze vervolgens makkelijker toekomen aan knippen. Dit is voor henzelf fijn, maar ook voor u en uw kind.

Kinderkapsels

Voor de jongste kinderen is het vaak moeilijk aan te geven wat voor kapsel ze willen. Die kijken nog niet genoeg tv om daar een bepaald voorbeeld te zien. Sommige ouders kiezen voor een simpel kapsel, die ze eventueel zelf kunnen onderhouden. Dat is jammer, want een kind kan er zo veel leuker uitzien met een hip, spontaan kapsel. De wat oudere kinderen die kijken vaak al tv. Zij zien daar bepaalde acteurs of voetballers, waarvan zij het kapsel dan leuk vinden. Dit is makkelijk voor de ouders. De keuze in het kapsel is al gemaakt. Dit is ook makkelijk uit te leggen aan de kapper. Hij weet exact wat hij kan knippen voor uw kind.

Twijfel niet langer, en breng uw kind naar de kinderkapper. Dat is voor iedereen een opluchting!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *